Stop Vold mod kvinder

I forbindelse med FN’sinternationale dag for afskaffelse af Vold mod Kvinder, d. 25. november, lod SI Skagen Kulturhus Kappelborg lyse op i orange, der er den internationale farve for FN Kampagnen, “Stop Vold mod Kvinder”, der markeres fra d. 25.11. – 10.12.

Den 26. november arrangerede SI Skagen sammen med Skagen Bibliotek en forfatteraften med Sara Omar, der med udgangspunkt i sin prisbelønnede bog, Dødevaskeren, gav 167 tilhørere et gribende indtryk af kvinders undertrykte og voldsramte vilkår i visse ekstreme og patriarkalske miljøer – et uforglemmeligt møde med en stærk kvinde, der modigt kæmper for kvinders rettigheder.

SI Skagen benyttede aftenen til at fortælle om deres organisation og om arbejdet med FN’s Verdensmål, denne aften med særligt fokus på kvinders vilkår, status og rettigheder under mål 5 og 10.

 

 

SI Skagen ønskede denne aften at sætte et lokalt fokus på det meget nødvendige arbejde, Frederikshavn Krisecenter udfører for krise- og voldsramte kvinder. Det skete med en donation på 10.000 kr.

 

 

 

 

 

Jytte og Judith klar til uddeling af mandariner og “Stop Vold” foldere ved SI Skagens markering af de orange dage.

Læs mere her:

Stop vold Folder