Reden International: Stop kvindehandel

Den 8. marts er det international kvindedag. Det markerer danske soroptimister bl. a. ved at sælge lilla sløjfer til støtte for ofre for menneskehandel. Også i Skagen formidles salget af soroptimistklubben.

Med særlig opmærksomhed på “Stop kvindehandel” havde Skagens soroptimister her samlet 100 mænds underskrifter til støtte for projektet og hængt disse på dette fine livstræ, der blev “plantet” på en central plads midt i Skagen

Hurra for en succes 5.000 kr. indsamlet til projekt Stop Kvindehandel

Hvor er det dejligt, når en fælles indsats fører til succes!
SI Skagen var på gaden med balloner og sløjfer fra morgen til aften den 8. marts.

Vi var overalt i byen: om morgenen hos bagerne og i løbet af dagen på gågaden, ved Frelsens Hærs tøjmarked, på havnen hos værftsarbejderne, ved supermarkederne og endelig om aftenen i Kulturhuset.

Samtidig skabte vi megen opmærksomhed på vores klub og arbejdet med unionsprojektet “Stop Kvindehandel” gennem indlæg med både tekst og billede i ugeavisen Skagen Onsdag og på netavisen SkagenAvis.dk samt på diverse opslag rundt om i byen.

Udstyret med balloner, tørklæder, brochurer og sløjfer fik vi hurtigt god kontakt og blev mødt med stor venlighed, en god snak og ind imellem et par “vittigheder” i tilgift.

Resultatet blev ikke kun de 4.895 kr., som vi rundede op til 5.000 kr., men også den gode fælles følelse af at have skabt opmærksomhed pg været fortalere for en vigtig sag og dermed levet op til strategimålenes 3 A’er: Awareness – Advocacy – Action.