Vil du være mentor? Har du erfaring med ledelse og er du oprigtigt interesset i andre mennesker? Vi har brug for din hjælp

Har du erfaring med ledelse og er du oprigtigt interesset i andre mennesker? Vi har brug for din hjælp til at styrke den fortsatte udvikling af deltagerne i SNLA!
Meld dig til Soroptimist Nordic Leadership Academys mentorprogram 2018!

Som mentor bidrager du til din mentees udvikling, samtidig med at du udvikler dig selv. Det unikke ved en mentorkontakt er, at du som mentor tilbyder din mentee netop den faglighed og de kontakter, som hun har brug for - uden at kræve noget til gengæld. Din største drivkraft er, at du har lyst til at dele ud af dine viden og se din mentee vokse.

SNLAs mentorprogram starter i uge 27, 2018. Matchningen starter i Norge, hvor kursusdeltagerne udvælger og kontakter pontielle mentorer via Skype. Matchningen sker alene ud fra mentees særlige behov, baseret på personlighed og erfaringer, målsætninger mm. Efter matchningen og aftalen starter processen. Mentee og mentor bestemmer selv, hvordan og hvornår de mødes for at diskutere mentees udviklingsproces, eventuelle problemer og behov.

Dine opgaver som mentor:

  • Rådgive mentee ud fra hendes kvalificerede spørgsmål

  • I fælleskab udforske aspekter af ledelse, balancen mellem arbejdsliv og fritid og andre relevante arbejdsrelaterede emner – med fokus på mentees behov og målsætning

  • Give mentee feedback og opbakning i hendes professionelle og personlige udvikling

  • Formidle kontakter og præsentere mentee for officielle, uofficielle og SI-netværk, samt opfordre mentee til medlemskab af Soroptimisterne.

Du kan får støtte fra en SIE koordinator og håndbogen ”SIE Guide for Mentorship”, som både mentor og mentee skal arbejde med. Arbejdet som mentor er ulønnet, og du får ingen erstatning for tabt arbejdsfortjeneste.

 

Fordele ved at være mentor:

  • Den personlige tilfredsstillelse ved at dine faglige færdigheder og erfaringer hjælper et andet menneske med at vokse og udvikle sig

  • Mulighed for egen læring og personlig udvikling

  • Udvidet netværk via kontakten til din mentee

  • Meriterende for dit eget CV

Synes du, det lyder interessant?
Så meld dig som mentor ved at udfylde og sende tilmeldingsskemaet til annarosenqvist@bredband.net.
 

Anne Marie Boile Nielsen
 
mailto:annemarieboile@gmail.com Tlf. 6077 3278
Kirsten Torpe
kirstentorpe@outlook.com Tlf.: 2120 4971

Birgit Årsnes
aarsnes.frandsen@stofanet.dk. Tlf. 2344 8014