Faktaboks Verdens Bedste Nyheder

Du kan altid læse masser af konstruktive nyheder her på vores hjemmeside. Men vi har også en række mediesamarbejder, så du kan få vores nyheder om fremskridt og løsninger på mange platforme:
•    Hver mandag kan du læse tre nye korte historier på skærmene i Københavns S-toge. De korte nyheder kører hele ugen.
•    Hver torsdag fortæller vi konstruktive nyheder i udlandsmagasinet Datolinjen, som du kan høre klokken 23.05 i Radio24syv eller finde som podcast.
•    Hver fredag bringer gratisavisen B.T. Metro en artikel fra Verdens Bedste Nyheder. Du kan finde B.T. Metro i København, Odense, Aarhus og Aalborg.
•    Hver måned bringer Jyllands-Posten en længere analyse om bæredygtig udvikling fra Verdens Bedste Nyheder.

Verdens Bedste Nyheder er et uafhængigt medie, der laver konstruktiv journalistik og kampagner.
Man tager udgangspunkt i FN’s  17 Verdensmål – som f.eks. ekstrem fattigdom, global ulighed og klimaforandringer.
Stærke partnerskaber får nyhederne ud og der er ca 100 organisationer, der er partnere med Verdens Bedste Nyheder – og her i blandt Soroptimist International Danmark .
 
Verdens Bedste Morgen. Én gang om året afholdes en stor, landsdækkende morgenevent, hvor flere tusinde frivillige deler et fysisk eksemplar af Verdens Bedste Nyheder ud til danskerne. Morgeneventen finder altid sted en af de første fredage i september.

Hvem står bag?  Verdens Bedste Nyheder startede som en oplysningskampagne i 2010. Bag initiativet stod Globalt Fokus (det daværende NGO FORUM), Danida og FN. I 2016 blev Verdens Bedste Nyheder stiftet som en selvstændig forening af en række forskellige sektorer: FN, de danske udviklingsorganisationer og det danske erhvervsliv.  Det er en non-profit organisation, og midlerne kommer primært fra Danida, medlemskontingenter, EU-midler, fonde og private bidrag.
Læs selv mere om Verdens Bedste Nyheder: https://verdensbedstenyheder.dk/