Baglandet

Baglandet i Vejle modtager kr. 7.000 som støtte til at skabe deres eget bagland

Soroptimisterne i Vejle arbejder for at forbedre kvinder og børns livsvilkår. Derfor var det med stor glæde at klubben kunne overrække en gave til Baglandet på 7.000 kr., som en anderkendelse for deres arbejdet for at skabe netværk for unge, der har været anbragt.

”Når vi selv har haft en barndom og ungdom med stor hjælp og støtte fra vores forældre og familien, er det svært at sætte sig ind i de unges situation, som ikke har denne opbakning fra familien. Derfor sætter vi stor pris på det arbejde Baglandet yder. Medarbejderne har selv oplevet at være anbragt og derfor kender de på egen krop, de unges situation og de afsavn de har oplevet”, fortæller SI Vejles præsident Evabeth Mønster.

Soroptimisterne håber, at Baglandet forsat kan eksistere som et mødested med plads til livets glæder og udfordringer. Det er vigtigt at Vejle har et socialt netværk, som hjælper vores unge og støtter dem i at få et godt liv.

“Vi er ydmyge og stolte over det arbejde I yder i Baglandet, så unge, der har været anbragt, kan få hjælp og støtte til at skabe deres eget bagland”,

sagde Evabeth Mønster i forbindelse med overrækkelsen af SI Vejles donation til Svend Bladt fra Baglandet.