Stop Kvindehandel Trafficking

Danmarksunionens projekt: ”Stop Kvindehandel” hjælper unge udenlandske kvinder, der står i en desperat situation og har samtidig fokus på at forsøge at forhindre, at kvinderne når dertil.

Danmarksunionens projekt: ”Stop Kvindehandel” hjælper unge udenlandske kvinder, der står i en desperat situation og har samtidig fokus på at forsøge at forhindre, at kvinderne når dertil. Kvinderne, der ufrivilligt er blevet ofre for kvindehandel og prostitution i Danmark, har oftest ikke anden mulighed for støtte. Hjælpen, der er professionel, ydes igennem bl.a. Reden International i København men også gennem vores unikke samarbejde med Soroptimist klubberne i Rumænien og Lithauen, hvor nogle af de handlede kvinder, vi ser i Danmark, kommer fra.

Danske soroptimister har via sløjfesalg gennem årene samlet mange hundrede tusinde kroner sammen til projektet.
Pengene bliver bl.a. brugt til at finansiere oplysning og kommunikation om kvindehandel generelt og som et vigtigt tilskud til det svære opsøgende arbejde.

Du kan støtte arbejdet ved at købe de velkendte sløjfer eller ved at købe de nye gavemærkater. Samtidig har du muligheden for at vise, at også du tager afstand fra kvindehandel.

Vi modtager med glæde donationer til projektet på reg nr. 2600     konto nr. 6875974643

 

Arbejdsgruppen for Unionsprojektet ”Stop KvindehandelTrafficking” består af Unionens RPD gruppe ved PD i SI Danmark Annie Mortensen 

 

 

      

 

GAVEMÆRKATER: Pris 20 kr. pr. ark / 4 gavemærker på hvert ark + porto

SLØJFER: Pris pr. sløjfe kr 20  (Køb minimum 50 sløjfer)

Bestilles i unionsbutikken
v/ Kirsten Rasbech
Tlf. 2460 1881 
kirstenrasbech@c.dk