Verdens Bedste Nyheder – Advocacy

Med et ”godmorgen” og et stykke chokolade udkom Verdens Bedste Nyheder igen på en solrig september morgen den 4. sept. 2020. Hele Danmark fik serveret nyheder om fremskridt, handling og håb.

Sådan skriver VBN i deres evaluering af VBMorgen.
VBN skriver specielt til Soroptimisterne:
”Tusind tak fordi I er med. I var igen i år imponerende repræsenteret landet over”.

I Nyborg stod vi 5 Soroptimister – Dorte, Bente, Kea, Kirsten og Karin – på Nybog Banegård og uddelte ca 600 VBMorgen Avis sammen med chokolade. Dagen før var vi samlet og pakkede aviser og chokolade i specielle VBN poser.
Vi sluttede privat med at spise morgenbrød sammen. En dejlig event.
I hele DK stod ca 115 Soroptimister – 27 forskellige steder i Danmark med mundbind og handsker. Der var ialt 272 uddelingssteder, – det er en ganske flot andel Soroptimister har.
(Kampagne t-shirt, muleposer, chokolade mm var bla sponsoreret af Realdania).

 

Fakta om VBN og SI Danmark

Fakta:
Verdens Bedste Nyheder (VBN) og Soroptimist International arbejder med mange fælles emner – som Projekt status og Verdensmålene.
VBN har ca 200 partnerorganisationer/virksomheder og Soroptimist International Danmark er en af dem.  VBN får offentligt tilskud til at lave kampagner og konstruktiv journalistik om global udvikling og om FN’s Verdensmål.
Alt materiale / information fra VBN udgives via websiden, facebook og instagram mm.
Der er kampagner, skolematerialer og Nyhederne, hvis vi taler om Nyhederne er der ugentlige opslag om Nyheder… ofte med relation til projekter med samme mål som Soroptimisternes ……find Nyhederne i et medie – eller få det tilsendt til din mail adr. – via VBN websiden.

Link til VBN:

https://verdensbedstenyheder.dk/

Tak til de mange Soroptimist klubber, som hvert år er med til at uddele VBMorgen Avis og som derefter deler mange af deres foto’s fra Verdens Bedste Morgen på forskellige media.

Kirsten K. Torpe /SI Danmarks ansvarlige i partnerskabet med VBN.
November 2020

VBN og SI DK 2020 fotos

VBN og SI Nyborg 2019 og tidligere år