Julemarked

Et julemarked er en aktivitet – men vi betragter det også som et godt socialt arbejde, hvor vi gør opmærksom på vort arbejde og vore projekter – og samtidig får en indtægt grundet salg af mange forskellige hjemmelavede produkter (marmelader, syltetøj, småkager og andre lækkerier), vi laver juledekorationer, julepynt og vi har ofte en tombola m. gevinster (som vi selv donerer) – og endelig et mindre Loppemarked.
Vi har altid en lille cafe, hvor vi sælger kaffe, gløgg og æbleskiver.
Julemarkedet foregår oftest i Anders Drages gård en lørdag tæt på 1. dec.
Under fanen Donationer er nævnt, hvilke donationer, der stammer fra Julemarkedet.

Ikke mindst giver arrangementet og forberedelserne et godt sammenhold i klubben – og socialt samvær.

Omtale af Julemarkeder med foto's

Julemarked sidst i nov. 2019:
Tak til alle vore gæster/besøgende, – I var sammen med alle de hjælpende medlemmer med til at gøre vort arrangement til en Julefest. Overskuddet blev totalt på kr. 13.511,- kr., der alle går til SI Skoleprojekt i Addis Ababa i Etiopien.
Incl i overskuddet er vort Lotteri/tombola, regnskab herfor: Salg af lodder kr. 2.875,-, Udgifter kr. O,- = Overskud Lotteri 2.875,-. (Når man anmelder et lotteri – skal dets regnskab offentliggøres).

Julemarked i 2018:
Overskud på kr. 11.978,-.

Julemarked 2018:
Overskud på kr. 11.978,-. Der var tombola og mange flotte ting, der kunne købes.
Donation til ?

Der var julestue i 2017.

2016
Nyborg Soroptimistklub afholdt sin årlige Julestue i Anders Draghes Gård den 25. nov og den 26. nov.
I de hyggelige omgivelser var der mulighed for at købe sig fra mange af juleforberedelserne og samtidig støttet et godt projekt i nærområdet.
Der var loppemarked, lotteri, cafe, salg af juleting og hjemmelavede produkter.

2015
I år havde vi åbnet fredag og lørdag – fredag med tanken om, at der ville være mange mennesker på gaden pga Black Friday. Vi overrakte donationerne om lørdagen til flg. org.: Mette Guul, centerleder fra Reden, Odense – der modtog 3.000,- kr. til hjemløse kvinder. Lykke Pedersen og Anni Berthelsen, Frivillignet (Dansk Flygtningehjælp), modtager 7.000 kr. fordelt med 4.000 kr. til sykursus og 3.000 kr. til cykelkursus. Julemarked 2015 gav et overskud på ca. kr  10.000,-.

2014
Gav et overskud på ca 9.600,- kr.
Vi overrakte donationerne til flg. org.:
Ungdommens Røde Kors Nyborg. Julemærkehjemmet i Skælskør og Den Blå Cafe i Nyborg