SI Addis Ababa Skoleprojekt

Formålet med projektet er at sikre 60 ubemidlede piger i Addis Ababa skolegang. Ved at giver disse piger mulighed for at gå i skole og derved forbedre deres livssituation, således at pigerne kan få uddannelse og senere job og derved bedre kan klare sig og ikke blive lokket til mindre heldige alternative muligheder for indtjening.
Pigerne får sponseret skolepenge, skoleuniformer, skolebøger og andre undervisningsmaterialer af SI Danmark,
som også sælger Gavebreve og Jubilæumssmykket til fordel for projektet.

Projektperiode 2013 - 2022 . Årligt finansieringsbehov ca. kr. 20.000

Samarbejdet mellem Danmarksunionens Mentor/Twinning partner SI Addis Ababa og SI Danmark er udvidet med et skoleprojekt der støtter unge piger, som ellers ville være i fare for at droppe ud af skolen.

august 2015

Det er en glæde at kunne bringe godt ny om vort skoleprojekt under Danmarksunionen.
Projekter er fortsat at støtte 60 mindrebemidlede piger i Addis Ababa til at fortsat at kunne komme i skole, vi støtter med uniformer, skoletasker, skolebøger m.m. TAK til jer der har støttet.
Også i skoleåret 2014-2015 har alle de 60 piger fordelt på flere skole klaret sig godt og kan nu rykke et klassetrin op. Pigerne er i alderen 6-17 år, Semesteret 2015-2016 starter midt september og Unionen har sendt 2.500 Euro hertil. Vi får detaljeret rapport og regnskab fra SI Addis Ababa som er ansvarlige for projektet i Etiopien, ligeledes får vi jævnligt herlige billeder af pigerne, nogle af dem ser I her.
Etiopien er et fattigt land, der er korruption og svære vilkår, derfor er det godt - og betryggende for os danske Soroptimister, at vores Mentorpartner står som garanter for projektet.
Dette skoleprojekt kan ikke fungere uden hjælp fra de danske Soroptimister - derfor beder jeg jer endnu engang om at støtte projektet, ved donationer, ved køb af Gavebreve eller Jubilæumssmykket. Huske Gavebrevene kan fås til lige det beløb I ønsker.
Jeg kommer gerne i jeres klub og fortæller om projektet hvor jeg viser et billedshow om skolerne og Soroptimisternes arbejde. Jeg kan også besvare spørgsmål via email: lisbeth.hass@privat.dk eller telefon.
Hav en rigtig god ny sæson
varme hilsner fra projektansvarlig Lisbeth Hass, SI Esbjerg
Etiopien kontaktperson
Lisbeth.hass@privat.dk

Vi modtager med glæde donationer til projektet på reg nr. 2600     konto nr. 8895872149