Mindeord over Hanne Bloksgaard

03/04 - 2020
Kategorier: nyheder

Med sorg modtog vi i Soroptimistklubben meddelelse om, at Hanne Bloksgaard, kun 69 år, var sovet stille ind fredag den 3. april 2020.

Hanne har været medlem af klubben i 6 år og deltaget aktivt i klubbens arbejde. Som tidligere bankrådgiver tilbød Hanne allerede efter 2 år at overtage kassererposten, som hun bestred indtil sin alt for tidlige død.

Kræften har de seneste år desværre fyldt meget i Hannes liv og her tredje gang, hvor det gik rigtig hurtigt og var meget alvorligt, tabte hun kampen. Hun var aktiv og optimistisk lige indtil den sidste måneds tid og uden at være klar over, hvor syg hun var. Som eksempel købte hun i spritny bil, der blev leveret i januar måned.

Hanne havde en stor venne- og bekendskabskreds samt naboer, der stod klar til at yde hjælp i den sidste tid.  Når man for eksempel tilbød sin hjælp til transport til undersøgelser m.m. på sygehuse, kunne man blive skrevet op på en venteliste, hvilket vidner om Hannes mange nære relationer. Hanne deltog både alene og sammen med venner og veninder i rejser, foredrag, koncerter m.m.

Vores tanker går i denne svære tid primært til Hannes søn, Anders, der støttede sin mor på allerbedste og kærligste facon. Da Hannes kræfter svandt ind, og hun ikke selv magtede opkald fra klubmedlemmer, bad hun Anders om at holde mig orienteret om hendes sygdomsforløb, så jeg kunne orientere de øvrige medlemmer. Dette vidner om, at Hanne vidste, at vi i klubben gerne ville hjælpe og støtte, hvis det var muligt, men da hun ikke magtede dette, sørgede hun for at vi blev orienteret. Stor tak til Anders for det.

På grund af Corona krisen var det desværre ikke muligt for os at deltage i mindehøjtideligheden for Hanne, men Anders har lovet, at vi vil blive orienteret, når den endelige bisættelse/urnenedsættelse finder sted.

Det største tab er naturligvis for Anders, hans kone og 2 børn samt familie og venner.

Vi vil savne Hanne i Soroptimistklubben.

Æret være Hannes minde.

 

Gerda Hovmand
Præsident