Klubbens Loppemarked

Siden er under genetablering/redigering i forbindelse med ny hjemmeside

2020 er vi underlagt COVID-19 restriktioner og vore aktiviteter er aflyst.
Vi efterlever de givne retningslinjer og pryder siden med vores lokale kunstner, Lotte Lambæks kreative design

2019

 

 

 

Overskuddet fra et veloverstået loppemarked er gjort op, og vi landede på det flotte resultat 41.080 kr.

Lopperne, der ikke blev solgt, blev afhentet af Hjemløses Venner, og nogle af tingene forsøger vi at få solgt i BilligBørsen, Lillebæltsvej 16, hvor vi har fået stillet to reoler til rådighed… Kik forbi og gør en god handel.

Tak til alle, som tog del på den ene eller anden måde, for donering af diverse effekter, og ikke mindst tak til Mads Dam Jensen, som igen stillede de fine lokaler i Danmarksgade til vores rådighed.

Fotos fra forberedelserne i Danmarksgade 36 – indsættes, når de er fundet frem

 

2018

Det er mandag, den 19. april og Janne, Jytte, Ingelise, Nanna, Dorthe, Nancy, Annette og Kirsten er klar til at tage imod de første loppedonationer. Men inden dørene åbnes, ønsker vi hinanden et “GODT LOPPEMARKED” – og i anledning af Annettes fødselsdag fik vi også sagt “TILLYKKE” –  med “champagne”.

Efter en meget travl mandag kunne vi ved lukketid tage nedenstående fotos af de indkomne lopper, som allerede var flot placeret i de gode lokaler, som var stillet til rådighed af Dam Jensen.

 

Inden åbningsdagen om fredagen var salgsbordene fyldt meget mere op.

2017

Lokalavisen 21. marts 2017 skriver:

Gør et kup: Tre dage med loppemarked

Så besøgt og så populært er Esbjerg Soroptimsitklubs årlige loppemarked, at man i år for første gang har valgt, at det skal foregå over tre dage. Loppemarked finder sted torsdag 23.03 fra 16-20, 24.03 fra 10-18 og lørdag 25.03 fra 10-14 i Danmarksgade 36.

Udover effekter fra soroptimisterne selv kan esbjergensere, der vil donere ting og sager til markedet, indleveres i huset i Danmarksgade fra mandag til og med torsdag, de tre første dage fra 14-18 og torsdag fra 12-14 således, at klubben kan få arrangeret og prissat varerne inden åbningen den 23.03 kl. 16.

De årlige loppemarkeders overskud ligger på 30-40.000 kroner, og de fordeles ubeskåret til lokale godgørende formål. I år har soroptimisterne bestemt, at pengene skal gå til sårbare børn og unges fritidsbeskæftigelse “Aktiv fritid”, og det kan både være til sport i hallerne eller til et kulturkørekort, så unge får adgang til museer og andet gratis.

“Det sportslige og det kulturelle kan gå hånd i hånd. Det er ofte forbundet med en udgift at dyrke begge interesser, og nogle forældre kan ikke få plads til den slags på budgettet, og her er det så, at vores donation kan gøre gavn. Vi håber, esbjergenserne vil støtte os, siger arbejdsgruppen bag loppemarkedet.

Kassereren skriver: Tak for kampen – nu kommer så regnskabets time. Årets høst blev kr. 33.394 – mod året før kr. 36.728
– det er vel “ik´ så ringe endda!

 

2012

   og