2018 SNLA udtalelser fra unge kvinder

Udtalelser fra Regitze og Louise

- to unge kvinder, der deltog på SNLA 2018 i Røros, Norge.

Louise - Bachelor of Commerce i international Logistik & Transport, DASP and IBC Kolding,  

dansk deltager ved SNLA 2018 i Røros, Norge, sponseret af SI Herning.

Her udtaler hun: 

 "Jeg har især fra SNLA kunnet bruge mentorordningen, som har givet mig en støttende og inspirerende mentor.
- Det betød meget for mig at være en del af et inspirerende fællesskab at lære i - og at få værktøjer til at forfølge ens drømme .
- Når jeg tænker på SNLA mindes jeg latter, spændende diskussioner og inspirerende kvinder." 

Regitze, studerende ved Københavns Universitet i Human Biology, 

dansk deltager SNLA 2018 Røros, Norge, sponseret af SI Danmarksunionen, udtaler her:

"Under SNLA fik jeg gjort nogle af mine personlige udfordringer tydelige(-re) og håndgribelige, samtidig med jeg fik redskaber eller ideer til at håndtere og arbejde med dem.
- Jeg arbejder personligt med at være bedre til at sige fra og tro mere på mig selv – det har SNLA hjulpet mig med at give redskaber til.
- Selv her et halvt år efter, tænker jeg nærmest dagligt på udpluk fra de enkelte oplæg - både i forhold til kommunikation, præsentation og blot lige at stoppe op og mærke efter, hvordan jeg har det, og hvad jeg gerne vil opnå i situationen.
- Rom blev ikke bygget på en dag, og for mig har SNLA været et startskud, en opvågning og øjenåbner for de ting, jeg gerne vil arbejde med – både karrieremæssigt og personligt.
- Udover det faglige og personlige aspekt i SNLA, har jeg mødt de mest fantastiske og inspirerende kvinder og lært dem at kende på en helt anden måde end ellers."