Information fra Rumænien om Start Project marts 2018

Teenagemødre i Rumænien

Nyt om unionsprojektet, modtaget marts 2018 -    Nu går startskuddet: START PROJECT
Adriana Rotaru, Unionspræsident i Rumænien skrev den 28. februar:

Det er nu lykkedes os at få færdiggjort trykningen af af vore projektbrochurer, plakater og Roll- Upps. Nu glæder vi os tl marts, hvor vi kan begynde vores kampagne i skoler i de områder, hvor unionens 7 klubber hører tl. Vi står overfor mødet med ca. 1400 unge mennesker (200 x 7 clubs) som omfates af vores kampagne og vi vil forsøge tllige at få kontakt med og hælp fra deres forældre, deres lærere og skolekonsulenter. Vi vil opfordre jer tl at holde jer orienterede via den hjemmeside SI Rumænien har opretet tl projektet:  ”ame Adolescente . Vi forsøger at fylde siden med relevant informaton.

htps://www.facebook.com/soroptmistromania/

Denne facebookside er godt nok på rumænsk, men man kan klikke på ordet  se oversætelse  ved hvert enkelt opslag og læse med på dansk,

Den 8. marts skrev Adriana følgende:

Jeg kan hermed annoncere, at jeg i afen – 8. marts, kl. 19 vil være at se på det natonale TV, program TVR3, hvor jeg præsenterer vores projekt: Teenagemødre i Rumænien!

Jeg håber at få fat på en DVD udgave af programmet, så jeg kan dele det med jer. Tak for al jeres støte og de bedste ønsker for jer.

I en personlig mail til vores guvernør, Anne-Grete Cobey, har Laura Chitu, vicepræsident for Rumænienunionen i samme anledning bl.a. skrevet:

I forbindelse med projektet Teenagemødre i Rumænien har Adriana i dag præsenteret projektet på det natonale TVR 3. Og nu har alle klubber modtaget materaler og forberedt de administratve forhold med de insttutoner, der udgør målgruppen. Så nu går startskuddet og vi siger sammen: START PROJECT!

Endnu engang tak for moralsk og materiel støte. Send vore venligste tanker tl alle danske soroptmister

 

Illustraton:

Her ses den plakat, SI Rumænien har fået fremstllet tl projektet: Teenagemødre i Rumænien.